گزارش خبری جلسه آشنایی با فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و الزامات آن، ویژه متقاضیان فرصت مطالعاتی

گزارش خبری جلسه آشنایی با فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و الزامات آن، ویژه متقاضیان فرصت مطالعاتی


گزارش خبری جلسه آشنایی با فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و الزامات آن، ویژه متقاضیان فرصت مطالعاتی

 

جلسه آشنایی با فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و الزامات آن، ویژه متقاضیان فرصت مطالعاتی در روز چهارشنبه 10 اسفند در تالار دکتر مصطفوی دانشگاه شیراز با حضور معاون محترم پژوهش و فناوری، مدیر محترم سرمایه‌گذاری و بازاریابی پژوهشی و جمعی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این نشست جناب آقای دکتر محمدهادی صادقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با اشاره به نقش دانشگاه در آموزش و تولید علم اظهار کرد: مأموریت دانشگاه در جهت هر چه خدمت بیشتر به جامعه تقویت پیدا کرده است و حدود اثرگذاری و پیوند بین دانشگاه و مردم و صنعت، ارتقا و کارآمدی می‌باشد. دانشگاه شیراز در همین راستا موضوع فعالیت خود را مسائل ایران و مشکلات کشور قرار داده است و امید است که بتوان در راستای این هدف قدم برداشت.

ایشان بیان داشتند که دانشگاه می‌بایست از صنعت‌گر و مدیر حمایت کند و با ارائه راهکارهایی از جمله تبیین موضوع در جهت ارتقا درک صاحبان صنایع نسبت به دانشگاه، بررسی فاصله صنایع داخلی با همان صنعت در کشورهای پیشرفته‌تر و لحاظ اهمیت آینده‌پژوهی؛ در جهت پیشبرد اهداف قدم بردارد.

دکتر حسین محمدی مدیر سرمایه‌گذاری و بازاریابی پژوهشی دانشگاه شیراز ضمن بیان اهداف فرصت مطالعاتی و دغدغه‌ها و نگرانی‌ها در این رابطه، به ارائه شرایط و الزامات اعضای هیئت علمی، گردش کار فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت و مراحل تشکیل پرونده در دانشگاه شیراز پرداخت.

در ادامه این نشست به پرسش و پاسخ اعضای هیئت علمی و معاون پژوهش و فناوری و مدیر سرمایه‌گذاری و بازاریابی پژوهشی دانشگاه شیراز پرداخته شد.

 

آدرس کوتاه :

آرشیو اخبار

« بازگشت

بازدید مدیرعامل شرکت اکتشاف ملی نفت ایران از دانشگاه شیراز

بازدید مدیرعامل شرکت اکتشاف ملی نفت ایران از دانشگاه شیراز


مدیرعامل شرکت اکتشاف ملی نفت ایران؛ به‌همراه تعدادی از مدیران این شرکت طی حضور در دانشگاه شیراز، از دانشکده‌ی شیمی نفت و گاز، آزمایشگاه مرکزی نفت و پردیس فناوری دانشگاه شیراز بازدید کردند.

در پی انعقاد تفاهم‌نامه‌ی دانشگاه شیراز با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، نشست مشترکی میان طرفین در هفته‌ی پژوهش برگزار شد. این نشست با حضور دکتر نادگران، رئیس دانشگاه شیراز؛ دکتر زبرجد، معاون پژوهشی؛ دکتر افضلی، مدیر دفتر امور فناوری و طرح‌های کاربردی؛ دکتر کنعانی مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی، دکتر ریاضی و دکتر امیر کریمیان عضو هیأت علمی دانشکده‌ی مهندسی شیمی، نفت و گاز از دانشگاه شیراز و مهندس سیدصالح هندی، مدیر شرکت اکتشاف نفت و عضوهیأت مدیره‌ی شرکت نفت ایران، رئیس اداره‌ی پژوهش و فناوری و جمعی از مدیران این شرکت در سالن مصطفوی ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز ترتیب یافت.

در ابتدای این نشست، دکتر نادگران، رئیس دانشگاه شیراز ضمن بیان تاریخچه و کارنامه‌ی دانشگاه، به موفقیت‌های اخیر دانشگاه شیراز ازجمله کسب عنوان دانشگاه برتر در عقد قراردادهای دانشگاه با صنعت، انتخاب ۱۵تن از اساتید دانشگاه شیراز به‌عنوان دانشمندان پراستناد جهان و انتخاب استان فارس به‌همراهی دانشگاه شیراز به‌عنوان استان برتر پژوهش برای پنجمین سال متوالی اشاره کرد و گفت: کسب این موفقیت‌ها نشان از تلاش استادان، دانشجویان و دست‌اندرکاران حوزه‌ی پژوهش و فناوری دارد و ظرفیت‌های دانشگاه شیراز را برای کمک به مسائل جامعه نشان می‌دهد.

وی گفت: در سال‌های اخیر، دانشگاه به‌طور جدی رویکرد دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم؛ یعنی دانشگاه‌های کارآفرین و جامعه‌محور را در پیش گرفته و اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان را به بررسی و رفع نیازهای جامعه ترغیب و تشویق می‌کند.

رئیس دانشگاه شیراز، ضمن اشاره به ایجاد پردیس نوآوری در دانشگاه شیراز درراستای اهداف دانشگاه شیراز، برای رسیدن به دانشگاه‌های نسل سوم گفت: در دانشگاه شیراز درصدد هستیم؛ باتوجه به اهمیت حوزه‌های علوم انسانی و فرهنگی، در این زمینه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی ایجاد کنیم.

دتر نادگران با بیان اینکه: صنعت نفت، از معدود صنایعی در کشور هست که همیشه پر از تجربه و مهارت و دوراندیشی بوده، تاکید کرد: در دانشگاه با درنظرگرفتن امتیازات مختلف برای دانشجویان و اعضای هیأت‌علمی، تلاش کرده‌ایم ایشان را به استفاده از تجارب کارشناسان توانمند صنعت ترغیب و تشویق کنیم.

مهندس هندی نیز، ضمن گرامیداشت هفته‌ی پژوهش و تبریک به دانشگاهیان دانشگاه شیراز در پی کسب موفقیت‌های اخیر گفت: از سال ۷۶ تاکنون، نسل‌های مختلف همکاری با دانشگاه را پشت سرگذاشته‌ایم و اینک از همراهی متخصصانی که در طول این سال‌ها پرورش یافته‌اند، بهره‌مند می‌شویم.