نمایشگر یک مطلب

دفتر تعاملات علم و فناوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز

 

1. معرفی دفتر:

دفتر تعاملات علم و فناوری دانشگاه شیراز به منظور حسن استفاده از سرمایه انسانی علمی و حرفه ای با حمایت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم انداز علمی کشور ذیل مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در اسفند ماه 1400 به ریاست دکتر مجتبی بینازاده تاسیس گردید. این دفتر با بررسی درخواست‌ها، تسهیل جذب و استفاده موثر از حمایت‌های مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری از پروژه‌های تحقیقاتی، فناورانه و کارآفرین پشتیبانی کرده و به منظور برقراری ارتباط موثر میان متخصصین غیر مقیم، دانشگاه شیراز و ارگان‌های ذی ربط به ایفای نقش می پردازد.

عملکرد این دفتر به ایجاد انگیزه و تسهیل بازگشت متخصصان ایرانی غیر مقیم و اقناع نخبگان جهت ماندگاری به منظور صیانت از منابع انسانی کشور منجر می‌شود. از جمله راهبردهای این دفتر می‌توان به فراهم نمودن شرایط انتقال تجارب، مهارت‌ها، روش‌های خدماتی نوین توسط متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل، استفاده از ظرفیت‌های علمی و حرفه‌ای متخصصان ایرانی خارج از کشور در مراکز علمی و صنعتی استان، معرفی زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه اساتید، صنایع نوآور، دانش بنیان و کارآفرین استان به مراکز تحقیقاتی و صنعتی خارج از کشور و تسهیل ارتباطات، کمک به تاسیس شرکت‌های فناور در حوزه‌های فناوری پیشرفته به منظور ایجاد شرایط مناسب جهت توسعه فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در استان و نیل به اهداف دانشگاه نسل سوم و کارآفرین به منظور تبیین ضرورت ثروت آفرینی و کارآفرینی علمی اشاره کرد.

متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور که متقاضی دریافت خدمات دفتر تعاملات هستند می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی https://connect.isti.ir ضمن ثبت نام در سامانه، درخواست خود را ثبت نمایند.

2. خدمات دفتر:

دفتر تعاملات علم و فناوری بر اساس آیین نامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور ارائه شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خدماتی به شرح زیر ارائه می‌کند:

1. حمایت دوره پسادکتری

2. حمایت دوره فرصت مطالعاتی

3. حمایت از همکاری به عنوان استاد مدعو و معین

4. حمایت از برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی

5. حمایت از فعالیت‌های فناورانه-تاسیس شرکت‌های نوپا

6. حمایت از اشتغال

7. حمایت نظام وظیفه تخصصی

8. تسهیلات وام خرید یا ساخت مسکن

9. تسهیلات ودیعه مسکن

10. حمایت استادیاران جوان

در آئین نامه «برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور سال 1402» هر یک از خدمات مورد اشاره به تفصیل توضیح داده شده و از اینجا قابل دریافت است.